Haga-Bygg-logotyp

Badrum

Badrumsrenovering
Umeå

Det är många som har bilden av sitt drömbadrum klar framför sig, vilket kakel och badrumsinredning som man skulle välja. En badrumsrenovering i Umeå kan däremot bli både tidskrävande såväl som dyr, och risken för vattenskador som en följd av felaktigt monterade golvbrunnar är stor. Det behövs med andra ord en entreprenör som kan hålla nere både tidsramen såväl som kostnaden utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten.

Garanti på utfört arbete

Som specialiserade på alla former av nybyggnationer och ombyggnationer utför vi badrumsrenoveringar av alla slag, från att totalrenovera stora badrum till att endast byta ut kaklet i mindre. Specialutbildade hantverkare utför allt inom rör- och eldragning och ser till så att fallet på badrumsgolvet blir det rätta, felaktigt fall är som bekant en vanlig orsak till att fuktskador uppstår. Efter det att vi är klara med att renovera ditt badrum får du ett kvalitetsdokument som ger dig garanti på renoveringen. Du kan kort sagt känna dig trygg med det arbete vi utför.

God kommunikation

Låt oss renovera ditt badrum i Umeå och få ett hem du längtar till. Eftersom vi lever av att våra kunder rekommenderar oss vidare är det en högsta prioritet för oss att skapa de bästa förutsättningarna för installation av nytt badrum hemma hos dig. Som personlig totalentreprenör värderar vi god kommunikation längs hela vägen, du kan därför räkna med att alltid ha full insyn i arbetet under hela renoveringen. Det är därför som vi på Haga-Bygg är det självklara valet.

Vill du bli uppringd?

Fyll i kontaktformuläret idag så berättar vi mer om hur vi kan byta till nytt badrum hos dig.

"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Alene Elvine
HR Manager
“The guide was everything I hoped for, and more. BikeTour really makes a difference, I would have never discovered the beautiful places we stopped for"
Jonas Gerber
Designer

ett steg från ditt nya badrum