Haga-Bygg-logotyp

Om Hagabygg

Så jobbar vi

Vi utför allt från nybyggnation till ombyggnation och renoveringar. I total- eller generalentreprenad leder vi arbetet och samordnar alla inblandade parter. Våra engagerade och kunniga medarbetare tar alltid ett stort personligt ansvar och hänsyn till pågående verksamheter.

Haga Bygg är ett pålitlig bygg företag i Umeå

Byggservice

Inom Byggservice utför vi ny- och tillbyggnader, renoveringar och underhåll för allt från bostadsrättföreningar och privatpersoner till företag och kommunala förvaltningar. I byggserviceprojekten har vi extra stor användning för våra specialistkunskaper inom till exempel byggdesign med praktiska lösningar, specialsnickeri och finsnickeri. Byggservice på Haga Bygg har även en tradition av nära och långvariga relationer med alla kunder inom privat, företag och kommunala sektor. Fokus ligger ofta på kundens önskemål i pågående verksamheter som ställer extra höga krav på kvalité och service. Det handlar lika mycket om effektiv och noggrann logistik kring arbetet som själva byggandet i sig. Ett byggserviceprojekt kännetecknas alltid av ärlighet, stor flexibilitet och noggrann hantverksskicklighet.

Samverkanspartner

Ända sedan starten har Haga-Bygg haft just samverkan som ledstjärna. Genom ett öppet, ärligt och nära samarbete med våra underentreprenörer och leverantörer har vi hittat nyckeln till kvalitet och resultat som skapar värde för våra kunder. Att det nu finns en mer formaliserad samverkan är något vi gärna välkomnar, men sanningen är att Haga Bygg redan har jobbat på det här sättet i många år. Samverkan bygger alltid på förtroende och det förtjänas genom skicklighet, transparens och pålitlighet, egenskaper som i princip ligger inbäddat i vårt DNA.

Haga Bygg är ett kreativt bygg företag i Umeå

Vår vision

Totalentreprenör

Vi tar hand om helheten snickare, rörmokare, plattsättare, elektriker, målare och mattläggare.

Nöjdkundgaranti

Nöjdkundgarantin innebär att vi garanterar dig som kund att du blir nöjd med oss som totalentreprenör.

Ledande i Umeå

Att ge en högre kvalité, trygghet och pålitlighet av människors vardag genom byggtjänster.

Goda referenser

Vårt arbete med stark varumärke och goda referenser ingår i vår kärnprincip och vi jobbar aktivt med att utveckla dessa områden.

Om Företaget

Företaget Haga-Bygg startades av två vänner som har sammansvetsats inom bygg-världen. Efter många års erfarenhet från tidigare byggföretag var det dags att leverera hög kvalitets byggtjänster under namnet Haga-Bygg. Företagets grundare besitter goda kontakter inom Umeås bygg nätverk som kunde förse företaget bra förutsättningar att knyta värdefulla samarbetsavtal redan vid starten. Därför kan Haga-Bygg idag förse kunderna med de bästa förutsättningarna vad gäller produktutbud, underleverantör tjänster och en rad andra tjänster.