Haga-Bygg-logotyp

Dataskyddspolicy

Hagabygg.nu värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Denna dataskyddspolicy beskriver vilken information vi samlar in, hur vi använder den och hur vi skyddar den.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in personlig information som du ger oss när du registrerar dig på vår webbplats, gör en beställning eller kontaktar oss via e-post eller telefon. Den information vi samlar in kan inkludera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och din faktureringsadress.

Vi samlar också in icke-personlig information om hur du använder vår webbplats, till exempel vilka sidor du besöker och vilken typ av enhet du använder.

 

Hur använder vi informationen?

Vi använder den information som vi samlar in för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, till exempel genom att bearbeta beställningar, kommunicera med dig och anpassa din användarupplevelse. Vi kan också använda informationen för marknadsföringsändamål, till exempel för att skicka erbjudanden och kampanjer.

Vi delar inte din information med tredje part för marknadsföringsändamål utan ditt samtycke. Vi kan dock dela information med våra betrodda samarbetspartners som hjälper oss att leverera våra tjänster, till exempel betalningstjänster eller fraktleverantörer.

 

Hur skyddar vi informationen?

Vi tar skyddet av din information på största allvar och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den från obehörig åtkomst, ändring, radering eller läckage. Vi använder också säkerhetsteknik som SSL-certifikat för att skydda din kommunikation med vår webbplats.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om vilken personlig information vi har om dig och att begära att den rättas eller raderas om den är felaktig eller olämplig. Du har också rätt att begränsa eller invända mot behandlingen av din information och att begära att den överförs till dig eller en annan organisation.

 

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill utöva dina rättigheter enligt denna dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@hagabygg.nu.