Haga-Bygg-logotyp

Byggföretag

Byggfirma
Umeå

Haga Bygg är en byggfirma i Umeå som har mångårig erfarenhet av att utföra allt från mindre renoveringar till större byggprojekt. Vi är ett professionellt byggföretag som alltid strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vårt team av duktiga byggarbetare har en bred kompetens inom olika områden och vi samarbetar gärna med andra företag inom branschen för att säkerställa att allt blir som våra kunder önskar.

Byggföretag i Umeå

Vi erbjuder tjänster inom allt från renovering och tillbyggnad till nybyggnation och ombyggnad. Vi tar även hand om allt från rivning och sanering till markarbeten och anläggning av trädgårdar. Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss – vi tar gärna på oss utmaningar och hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar om ett nytt eller renoverat hem.

Personlig projektledare

Med duktiga medarbetare, specialutbildade hantverkare och en högeffektiv organisation tar vi ansvar för ditt nya kök. En personlig projektledare är med längs hela vägen och in i mål. Du kommer därför ha en konstant överblick i vad som händer i renoveringen, utan obehagliga överraskningar. Eftersom vi lever av kunder som rekommenderar oss vidare ser vi alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

Vill du bli uppringd?

Om du är i behov av en byggfirma i Umeå, tveka inte att kontakta oss på Haga Bygg. Vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders behov och önskemål och vi ser fram emot att höra från dig.

ett steg från ditt nya kök