Haga-Bygg-logotyp

Kök

Köksrenovering
Umeå

Köket, hjärtat av hemmet, en plats där familj och vänner träffas och umgås. Det är däremot inte alltid som köket ser ut som man vill ha det. Att planera en köksrenovering i Umeå kan många gånger bli till en energikrävande och jobbig process, där vikten av avstämning med kunniga hantverkare är oerhörd. Välkommen att höra av er till oss för att boka ett kostnadsfritt köksrenoverings offertbesök.

Köksrenovering i Umeå

Haga Bygg utför allt inom måleriområdet men vi har inriktat oss på större målerientreprenader inom nyproduktion och renovering av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Vi utför även mindre underhållsarbeten i lägenheter, villor och radhus. Våra hantverkare är alla svensktalande och anställda direkt av Haga Bygg och Fastigheter AB.

Personlig projektledare

Med duktiga medarbetare, specialutbildade hantverkare och en högeffektiv organisation tar vi ansvar för ditt nya kök. En personlig projektledare är med längs hela vägen och in i mål. Du kommer därför ha en konstant överblick i vad som händer i köksrenoveringen, utan obehagliga överraskningar. Eftersom vi lever av kunder som rekommenderar oss vidare ser vi alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

Vill du bli uppringd?

Undvik kostsamma överraskningar och få ett kök till ett förmånligt pris som du längtar efter att få laga mat i. Vår vision är att ha nöjda kunder i alla våra byggprojekt.

ett steg från ditt nya kök