Haga-Bygg-logotyp

Målning

Målning och Tapetsering
Umeå

Vi är målare i Umeå som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Umeå med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Oavsett om du behöver en målare för fönstermålning, takrenovering, fasadmålning eller plåttaksmålning är vi rätt val.

Måleriarbete i Umeå

Med många års erfarenhet av målning och tapetsering vet vi vad som är viktigt för dig som kund. Vi utför arbete både invändigt och utvändigt, det spelar alltså ingen roll om du ska måla om din hall eller verandan. Vi är en mindre och personligare målerifirma som värdesätter nära kontakt och god kommunikation.

Personlig projektledare

Med duktiga medarbetare, specialutbildade hantverkare och en högeffektiv organisation tar vi ansvar för ditt nya kök. En personlig projektledare är med längs hela vägen och in i mål. Du kommer därför ha en konstant överblick i vad som händer i köksrenoveringen, utan obehagliga överraskningar. Eftersom vi lever av kunder som rekommenderar oss vidare ser vi alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

Vill du bli uppringd?

Undvik kostsamma överraskningar och få ett kök till ett förmånligt pris som du längtar efter att få laga mat i. Vår vision är att ha nöjda kunder i alla våra byggprojekt.

ett steg från ditt nya kök