Haga-Bygg-logotyp

Kök

Köksrenovering
Umeå

Köket, hjärtat av hemmet, en plats där familj och vänner träffas och umgås. Det är däremot inte alltid som köket ser ut som man vill ha det. Att planera en köksrenovering i Umeå kan många gånger bli till en energikrävande och jobbig process, där vikten av avstämning med kunniga hantverkare är oerhörd. Välkommen att höra av er till oss för att boka ett kostnadsfritt köksrenoverings offertbesök.

Köksrenovering i Umeå

Med många års erfarenhet av renoveringar och installation av nytt kök vet vi vad som är viktigt för dig som kund. Vi tar därför hand om alla delar som rör ny köksinredning, från att ta fram planlösning och ge förslag på inredning och praktiska lösningar. Det gör att du kan vända dig till oss både om du vet exakt vad du vill ha, från köksluckor till kakel, eller om du endast har lite idéer om vad du tror skulle passa. Vi ser till att ta fram ett kök som passar dig och ditt hem.

Personlig projektledare

Med duktiga medarbetare, specialutbildade hantverkare och en högeffektiv organisation tar vi ansvar för ditt nya kök. En personlig projektledare är med längs hela vägen och in i mål. Du kommer därför ha en konstant överblick i vad som händer i köksrenoveringen, utan obehagliga överraskningar. Eftersom vi lever av kunder som rekommenderar oss vidare ser vi alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

Vill du bli uppringd?

Undvik kostsamma överraskningar och få ett kök till ett förmånligt pris som du längtar efter att få laga mat i. Vår vision är att ha nöjda kunder i alla våra byggprojekt.

ett steg från ditt nya kök

Så jobbar vi

Vi utför allt från nybyggnation till ombyggnation och renoveringar. I total- eller generalentreprenad leder vi arbetet och samordnar alla inblandade parter. Våra engagerade och kunniga medarbetare tar alltid ett stort personligt ansvar och hänsyn till pågående verksamheter.

Haga Bygg & Fastigheter AB

Haga Bygg är ett pålitlig bygg företag i Umeå

Byggservice

Inom Byggservice utför vi ny- och tillbyggnader, renoveringar och underhåll för allt från bostadsrättföreningar och privatpersoner till företag och kommunala förvaltningar. I byggserviceprojekten har vi extra stor användning för våra specialistkunskaper inom till exempel byggdesign med praktiska lösningar, specialsnickeri och finsnickeri. Byggservice på Haga Bygg har även en tradition av nära och långvariga relationer med alla kunder inom privat, företag och kommunala sektor. Fokus ligger ofta på kundens önskemål i pågående verksamheter som ställer extra höga krav på kvalité och service. Det handlar lika mycket om effektiv och noggrann logistik kring arbetet som själva byggandet i sig. Ett byggserviceprojekt kännetecknas alltid av ärlighet, stor flexibilitet och noggrann hantverksskicklighet.

Samverkanspartner

Ända sedan starten har Haga-Bygg haft just samverkan som ledstjärna. Genom ett öppet, ärligt och nära samarbete med våra underentreprenörer och leverantörer har vi hittat nyckeln till kvalitet och resultat som skapar värde för våra kunder. Att det nu finns en mer formaliserad samverkan är något vi gärna välkomnar, men sanningen är att Haga Bygg redan har jobbat på det här sättet i många år. Samverkan bygger alltid på förtroende och det förtjänas genom skicklighet, transparens och pålitlighet, egenskaper som i princip ligger inbäddat i vårt DNA.

Haga Bygg är ett kreativt bygg företag i Umeå

Sätt igång ditt drömprojekt nu

Om Företaget

Företaget Haga-Bygg startades av två vänner som har sammansvetsats inom bygg-världen. Efter många års erfarenhet från tidigare byggföretag var det dags att leverera hög kvalitets byggtjänster under namnet Haga-Bygg. Företagets grundare besitter goda kontakter inom Umeås bygg nätverk som kunde förse företaget bra förutsättningar att knyta värdefulla samarbetsavtal redan vid starten. Därför kan Haga-Bygg idag förse kunderna med de bästa förutsättningarna vad gäller produktutbud, underleverantör tjänster och en rad andra tjänster.