Haga-Bygg-logotyp

Byggföretag

Snickare
Umeå

Haga Bygg är en byggfirma i Umeå som erbjuder tjänster inom snickaryrket. Vårt team av duktiga snickare har mångårig erfarenhet och en bred kompetens inom området. Vi utför allt från mindre reparationer till större byggprojekt och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Snickare i Umeå

Vi tar gärna på oss allt från renoveringar och ombyggnader till nybyggnationer och tillbyggnader. Inget projekt är för stort eller för litet för oss – vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders behov och önskemål. Vi samarbetar gärna med andra företag inom branschen för att säkerställa att allt blir som våra kunder önskar.

Personlig projektledare

Med duktiga medarbetare, specialutbildade hantverkare och en högeffektiv organisation tar vi ansvar för ditt nya kök. En personlig projektledare är med längs hela vägen och in i mål. Du kommer därför ha en konstant överblick i vad som händer i renoveringen, utan obehagliga överraskningar. Eftersom vi lever av kunder som rekommenderar oss vidare ser vi alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

Vill du bli uppringd?

Om du är i behov av en snickare i Umeå, tveka inte att kontakta oss på Haga Bygg. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggprojekt och att förverkliga dina drömmar om ett nytt eller renoverat hem.