Haga-Bygg-logotyp

Uterum

Inglasade uterum
Umeå

Vi erbjuder tjänster inom installation och montering av inglasade uterum. Vi hjälper dig att välja den bästa lösningen för dina behov och önskemål, och tar hand om hela processen från design till färdigställande. Våra experter kommer till din plats för att mäta och utvärdera förutsättningarna för installationen och se till att allt blir rätt från början.

Inglasade uterum i Umeå

Vi har lång erfarenhet av att installera och montera inglasade uterum, och vi samarbetar med ledande tillverkare av högkvalitativa material och produkter. Vi erbjuder olika typer av uterum, från klassiska vinterträdgårdar till moderna glaspartier. Vi har lösningar som passar alla typer av bostäder och vi anpassar våra lösningar efter dina önskemål.

Personlig projektledare

Vår personal är välutbildad och erfaren och jobbar med högsta möjliga kvalitet. Vi strävar efter att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar och gör allt för att du ska känna dig nöjd med slutresultatet. Vi tilldelar en personlig projektledare till varje projekt för att säkerställa att du har en konstant överblick över hela processen, från start till mål. På så sätt kan du vara säker på att du är informerad om vad som händer med ditt nya uterum

Vill du bli uppringd?

Om du är intresserad av att installera ett inglasat uterum i ditt hem, kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.