Haga-Bygg-logotyp

Utomhus

Renoveringar
Umeå

Haga Bygg utför alla typer av utomhusarbeten i Umeå. Funderar du på ett fönsterbyte, uterum eller kanske en altan i flera etage? Kontakta oss på Haga Bygg då vi har flera års erfarenhet och kan hjälpa er genom processen. Vi tar ansvar för såväl schaktning och grävarbeten för plintar till altanen eller uterummet som fasad och fönsterbyten. I dialog med husägaren genomför vi hela processen fram till en färdig tak eller ett färdigt uterum. Självklart är vi uppdaterade med de senaste bygglovsreglerna och kan hjälpa er med information.

Utomhus renoveringar i Umeå

Fasad

Ett fasadbyte kan göras av olika anledningar. Ni kanske vill förändra ert hus ur estetisk aspekt eller ni kanske är i behov av tilläggsisolering ur energisynpunkt. Att byta fasad genom att byta ut gammal träpanel med ny och fräsch som ger känslan av ett helt nytt hus. Den estetiska förbättringen är minst lika viktigt som den energimässiga förbättringen där ni kan spara ca 20% av värmeeffektiviteten.

Att byta fönster har många fördelar er bostad. Det handlar om både design och trivsel likväl som miljö och ekonomi. Genom att byta fönster förändrar ni upplevelsen av ert hem samtidigt som ni gör en klok investering. Tack vare ett fönsterbyte höjs värdet på er fastighet samtidigt som era boendekostnader sänks.

Läs mer om fönsterbyte

Till och ombyggnation

Tillbyggnation för oss är allt från uppbyggnad av takkupa till utökande av boyta i alla dess former. Samtidigt som med en tillbyggnation höjs värdet på ert boende blir även boytan större och rymligare. Haga Bygg har utfört alla typer av tillbyggnationer där vi hjälper våra kunder genom hela processen, från idé till färdig produkt, och ansvarar för alla aspekter av er tillbyggnation.

Garage & Carport

Oavsett om ni ska ha ett garage som är enkelt och litet eller stort nog att rymma både bostad och bil så är det viktigt att det monteringen utförs noggrant och fackmässigt. Att hjälpa våra kunder från drömmar till verklighet är en ära och vi sätter stort värde på förtroendet vi får. Ni kan med gott samvete lämna ert projekt för garage eller carport i våra kompetenta händer där vi i samråd med er som kunder ser till att resultatet motsvarar era förväntningar.

Takbyte

Taket räknas som husets huvud. Faktum är att takets uppgift är ännu tuffare än väggarnas. Att skydda huset från påverkan av väder och vind i vårt tuffa nordiska klimat med kraftigt regn, mycket snö och tidvis storm kräver både kompetent utfört arbete och inte minst korrekt material. Haga Bygg har djup kompetens vad gäller takbyten som garanterar ett felfritt resultat som skyddar er bostad år ut och år in.

Läs mer

Altan/uterum

Haga Bygg utför både byggen av altaner i marknivå samt infästa i huskroppen. Att bygga altan och uterum kan vara krångligt och svårt. Vi hjälper dig genom hela ditt projekt och erbjuder personlig service, rådgivning, bygglovsritning, leverans och totalentreprenad. Med ett brett erfarenhet av altan och uterum byggnation kan vi enkelt anpassa uterummet eller inglasningen till just ditt hus och dina önskemål.

ett steg från ditt drömprojekt