Haga-Bygg-logotyp

inomhus

Renoveringar
Umeå

Haga Bygg utför alla typer av inomhusarbeten i Umeå. Funderar du på ett badrumsrenovering, köksrenovering eller kanske en målning och golvbyte? Kontakta oss på Haga Bygg då vi har flera års erfarenhet och kan hjälpa er genom processen. Vi tar ansvar för såväl råd om materialval som design rådgivning. I dialog med husägaren genomför vi hela processen fram till en färdig tak eller ett färdigt hem.

Inomhus renoveringar i Umeå

Badrumsrenovering

Det är många som har bilden av sitt drömbadrum klar framför sig, vilket kakel och badrumsinredning som man skulle välja. En badrumsrenovering i Umeå kan däremot bli både tidskrävande såväl som dyr, och risken för vattenskador som en följd av felaktigt monterade golvbrunnar är stor. Det behövs med andra ord en entreprenör som kan hålla nere både tidsramen såväl som kostnaden utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten.

Läs mer

Köksrenovering

Köket, hjärtat av hemmet, en plats där familj och vänner träffas och umgås. Det är däremot inte alltid som köket ser ut som man vill ha det. Att planera en köksrenovering i Umeå kan många gånger bli till en energikrävande och jobbig process, där vikten av avstämning med kunniga hantverkare är oerhörd. Välkommen att höra av er till oss för att boka ett kostnadsfritt köksrenoverings offertbesök redan idag, vi hjälper er till det nya köket som ni länge har drömt om.

Läs mer

Snickeri

Vi älskar snickeri och tillverkar gärna bland annat möbler, fönsterbrädor, platsbyggda bokhyllor och garderober samt övriga förvaringslösningar. Din vision är vårt mål och vi skräddarsyr unika kundanpassade lösningar just för er och ert hem. Haga Byggs snickerier uppfyller alla tänkbara krav vad gäller funktion, hållbarhet och estetik. Kontakta oss för fri konsultation och offertförslag. Vi på Haga Bygg brinner för att förvandla dina visioner och drömmar till verklighet.

Målning

Att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut igen är att måla om. Oavsett om det handlar om innerväggar, lister, fönster eller tak så är det fantastiskt vad målning kan skapa för magi. När man målar om hemma är det viktigt att välja rätt material och planera målnings-arbeten rätt för att resultatet ska hålla god kvalité och ha lång livslängd. Våra duktiga målare ser till att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver.

Läs mer

Tapetsering

Vi har hjälpt boende i och runt om Umeå med tapetsering av alla dess slag sedan många år och vi vet av erfarenhet att vi säkerligen ger dig det resultat som du säker. Anlitar du oss så slipper du avlägga din lediga tid åt att kleta med lim eller rätta till vinda remsor. Vi hjälper dig att få rummet färdigt snabbt och erbjuder mer än gärna också vår hjälp och våra råd när det kommer till själva tapetvalet. Smidigt, effektivt och lönsamt. Boka ett kostnadsfritt offertmöte nu.

Läs mer

Golvläggning

Golvet utgör en viktig del av hemmet. Haga Bygg sköter inläggning av bland annat trä-, plast- och textilgolv. Genom ett nära samarbete med ledande materialleverantörer ser vi till att du får de material som passar ditt hem och din inredning. Kontakta oss och få  precis den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av nya golv eller renovering av äldre golv.

ett steg från ditt drömprojekt